Evenimente

Am avut șase ediții frumoase, cinci invitați minunați, am creat o comunitate și am aflat multe, multe povești. Au fost alături de noi: Paula RusuVasi RădulescuDiana CosminMihaela RenţeaVictor Kapra. Low profile Alex Voicescu.
Atelierul Infuzia de povești intră în vacanță, nu și poveștile!
Eu și Cristina vă mulțumim și vă așteptăm în toamnă cu o surpriză și cu alți invitați storyteller. 
Mulțumim, InFusion Bistro and Sports Bar, pentru amabilitatea de a ne găzdui!

 

 

Marți, 21 Mai 2019, ora 18,30

Tema aelierului: Legătura dintre Social Media și destinul personal.

Invitat storyteller: Victor Kapra .

Fost jurnalist, apoi printre primii bloggeri freelancer din România, Victor este unul dintre cei mai cunoscuți și căutați consultanți în Social Media, a ținut mai bine de o sută de traininguri și cursuri pentru grupuri diverse, de la manageri din multinaționale și până la studenți și antreprenori, în toată țara. De ceva vreme, a venit cu un concept interesant, despre care ne va povesti, cu siguranță. Însă primul motiv al întâlnirii va fi să ne spună dacă destinul personal poate avea legătură cu social media. 

Abia așteptăm să auzim și poveștile voastre!

Intrarea este liberă. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea rezervărilor prin formularul din Contact.

Loc de desfășurare: Infusion Bistro Sports and Bar, Strada Ion Ghica (vizavi de CinemaPro, in spatele Muzeului Municipiului Bucuresti, Piața Universității- hartă localizare

Va fi votată cea mai interesantă poveste din public. Sunteți invitați să vă spuneți poveștile! Vă rugăm să specificați acest lucru la înscriere! Mult succes și curaj!

Pentru a vă asigura un loc la următoarele întâlniri, consultați pagina Calendarul evenimentelor viitoare

 

  • Află aici cum a fost atelierul de povești cu tema Punct. Și de la capăt, cu Mihaela Rențea.
  • Află aici cum a fost la atelierul de povești despre Sunt o femeie puternică, dar vulnerabilă când iubesc, cu Diana Cosmin. 
  • Află aici cum a fost la atelierului de povești din 27 februarie, când am vorbit cu invitatul storyteller Vasi Rădulescu despre: Sentimente și dependență. Când iubesc, când nu mai pot fără iubire 
  • Află aici cum a fost la atelierul din 29 Ianuarie, Despre alegeri și începuturi. Cum au fost și unde sunt acum? , unde invitata storyteller Paula Rusu i-a captivat pe cei prezenți cu povestea ei.
  • Aici aflați despre cum a fost Marți, 4 decembrie 2018  la Lansarea Infuzia de povești cu tema: Cum să treci cu „jumătatea” (sau fără ea) de Sărbători?

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close