Evenimente

Marți, 9 Aprilie 2019, ora 18,30

Tema atelierului: Punct. Și de la capăt.

Invitată storyteller: Mihaela Rențea .

Invitata storyteller a deschis reprezentanța Samsung România&Bulgaria, devenind la doar 23 de ani director de comunicare și brand pentru renumita firmă! După 10 ani și-a deschis propria afacere, o companie de comunicare, Trust Communication, de care se ocupă și azi. În prezent, Mihaela Rențea organizează campanii de comunicare și publicitate pentru marile companii. Cum a fost experiența Samsung și cum a fost selectată, de ce a renunțat dintr-un post bine plasat pentru a avea propriul business, ne va povesti chiar ea. Pentru că tema întâlnirii Infuzia de povești va fi „Punct. Și de la capăt”. Aveți și voi povești cu decizii care v-au schimbat drumul? Abia așteptăm să le auzim!

Intrarea este liberă. Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea rezervărilor prin formularul din Contact.

Loc de desfășurare: Infusion Bistro Sports and Bar, Strada Ion Ghica (vizavi de CinemaPro, in spatele Muzeului Municipiului Bucuresti, Piața Universității- hartă localizare

Va fi votată cea mai interesantă poveste din public. Sunteți invitați să vă spuneți poveștile! Vă rugăm să specificați acest lucru la înscriere! Mult succes și curaj!

Pentru a vă asigura un loc la următoarele întâlniri, consultați pagina Calendarul evenimentelor viitoare

Află aici cum a fost la atelierul de povești despre Sunt o femeie puternică, dar vulnerabilă când iubesc, cu Diana Cosmin. 

Află aici cum a fost la atelierului de povești din 27 februarie, când am vorbit cu invitatul storyteller Vasi Rădulescu despre: Sentimente și dependență. Când iubesc, când nu mai pot fără iubire 

Află aici cum a fost la atelierul din 29 Ianuarie, Despre alegeri și începuturi. Cum au fost și unde sunt acum? , unde invitata storyteller Paula Rusu i-a captivat pe cei prezenți cu povestea ei.

Aici aflați despre cum a fost Marți, 4 decembrie 2018  la Lansarea Infuzia de povești cu tema: Cum să treci cu „jumătatea” (sau fără ea) de Sărbători?

F

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close